Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag gaat niet veel wisselen bij Ajax

Ten Hag gaat niet veel wisselen bij Ajax

17 aug 2018, 16:04

AMSTERDAM (ANP) - Trainer Erik ten Hag is niet van plan veel spelers van Ajax te sparen voor de uitwedstrijd van zaterdag tegen VVV-Venlo. ,,Het zou goed kunnen dat we met dezelfde ploeg of met één andere speler als woensdag tegen Standard Luik starten", verklapte hij.

Ten Hag besloot vorige week tegen Heracles Almelo vier spelers aan de kant te houden voor de return tegen Standard Luik in de derde voorronde van de Champions League. Dat pakte verkeerd uit want Ajax kwam in de eerste competitiewedstrijd niet verder dan een gelijkspel (1-1). De formatie uit Amsterdam herstelde zich tegen Standard Luik met een ruime zege (3-0).

Ajax wacht woensdag alweer een belangrijke thuiswedstrijd tegen Dinamo Kiev, die de club dichtbij de lucratieve en prestigieuze groepsfase van de Champions League kan brengen. Trainer Ten Hag concentreert zich echter vooral op de uitwedstrijd op het kunstgras van VVV. ,,Vorige week hebben we een waarschuwing gekregen. Ik hoop dat we daarvan geleerd hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.