Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag: fantastische week

Ten Hag: fantastische week

28 okt 2018, 19:22

ASMTERDAM (ANP) - Met een eenvoudige zege op Feyenoord (3-0) besloot Ajax een geslaagde week. ,,Eerst met 4-0 winnen bij sc Heerenveen en dan Benfica verslaan met 1-0 en nu ook weer winnen", keek trainer Erik ten Hag terug. ,,Dan hoor je mij niet klagen."

De coach van Ajax merkte dat veel supporters in de Johan Cruijff ArenA op meer doelpunten hadden gehoopt na de snelle rode kaart voor Jeremiah St. Juste van Feyenoord. ,,Dat hebben we ook wel geprobeerd", zei Ten Hag. ,,Daarom bracht ik na rust ook David Neres. Maar we speelden tegen een muur van verdedigers."

Ten Hag verslikte zich bijna in superlatieven om het spel van Hakim Ziyech te omschrijven. ,,We hebben veel goede spelers maar hij is ons creatief brein", zei hij.

Even verderop erkende Ziyech dat Ten Hag hem pijn had gedaan door het shirt van nummer tien van hem af te nemen en aan Dusan Tadic te geven. ,,Maar hij is daar wel eerlijk en open in geweest. Ik heb de knop omgezet en ben doorgegaan. Ik heb een goede relatie met hem. Hij is een heel goede trainer."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.