Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag: er zijn harde woorden gevallen

Ten Hag: er zijn harde woorden gevallen

1 feb 2019, 14:49

AMSTERDAM (ANP) - De zware nederlaag bij Feyenoord (6-2) heeft de afgelopen week lang nagedreund bij Ajax. Dat zei Erik ten Hag vrijdag in zijn vooruitblik op de competitiewedstrijd van zaterdag tegen VVV-Venlo. ,,Het heeft zijn nasleep gehad. We zijn kritisch naar elkaar geweest en er zijn harde woorden gevallen'', aldus de coach van de Amsterdammers, die zijn elftal een week eerder al 4-4 zag spelen tegen sc Heerenveen.

,,We gaan nu weer verder. Zo zit een seizoen in elkaar. Je kunt weleens een keer een tegenvaller hebben, of zelfs een grote tegenvaller. Dan moet je analyseren en verbeterpunten aangeven. Spelers hebben elkaar ook op eigen initiatief aangesproken'', vertelde Ten Hag, die vond dat zijn team tegen Feyenoord collectief faalde. ,,Het had te maken met een bepaalde vorm van 'taakdiscipline'."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.