Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag enorm positief: 'Ajax is gaan draaien op het moment dat hij kwam'

Ten Hag enorm positief: 'Ajax is gaan draaien op het moment dat hij kwam'

22 apr 2021, 19:05

Erik Ten Hag is nog steeds erg blij met de komst van Sébastien Haller. Ondanks dat de aanvaller niet mocht spelen in de Europa League, is de oefenmeester duidelijk over de vorm van Haller.

'Laat ik vooropstellen, ik denk dat Ajax is gaan draaien op het moment dat hij kwam', vertelt Ten Hag in gesprek met ESPN. 'En daarvoor hebben we natuurlijk heel veel geïnvesteerd (22,5 miljoen, red.), maar hij was wel de missing link. Als je ziet hoeveel doelpunten hij heeft gemaakt en hoeveel assists hij heeft gegeven... (acht goals, vijf assists, red.). Daarnaast is hij een aanspeelpunt.'

Ten Hag is niet verbaasd dat Haller het op momenten moeilijk heeft in de Eredivisie. 'Hij heeft het in de Bundesliga en Premier League goed gedaan, maar bij Ajax zijn de ruimtes kleiner. Daar moet je aan wennen, maar hij heeft het vermogen zich aan te passen. Bij West Ham stond hij vaak op een eiland. Hij kan beide.'

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.