Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag en De Jong genieten van Ajax

Ten Hag en De Jong genieten van Ajax

16 dec 2018, 18:43

AMSTERDAM (ANP) - Trainer Erik ten Hag genoot van de monsterzege van Ajax op De Graafschap (8-0). ,,We hebben met z'n allen aangevallen", zei hij. ,,We deden dat met zo veel variatie dat we bijna niet te verdedigen waren."

Verdediger Daley Blind scoorde driemaal en Matthijs de Ligt ging ook steeds mee naar voren. Hij schoot voor rust maar liefst zes keer op doel. ,,Het was genieten en heerlijk om naar te kijken", zei Ten Hag, ,,Het is mooi om te zien dat we blijven werken om ons aanvalsspel nog perfecter te maken."

Zelfs Henk de Jong, de trainer van De Graafschap, genoot soms van het spel van Ajax. ,,Het maakt niet uit wat we deden. Of we nu met zeven of acht verdedigers speelden, we stonden in een rondo en kwamen niet uit het midden. Ik hoopte steeds dat de klok sneller ging tikken. Maar dat was helaas niet het geval."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.