Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag dwingt respect af bij spelersgroep door zelf mee te doen aan straftraining

Ten Hag dwingt respect af bij spelersgroep door zelf mee te doen aan straftraining

23 aug 2022, 20:01

Erik ten Hag kan voorlopig niet meer stuk bij zijn eigen spelers en de supporters van Manchester United. De trainer deed onlangs namelijk zelf mee tijdens de straftraining. Dat meldt De Telegraaf.

De trainer greep hard in na de pijnlijke 4-0 nederlaag tegen Brentford FC. Hij liet zijn spelers 13,8 kilometer hardlopen, exact het aantal kilometers dat de tegenstander gezamenlijk meer had gelopen tijdens de wedstrijd. Volgens insiders bij The Red Devils heeft Ten Hag veel respect afgedwongen bij zijn spelers door mee te rennen tijdens die straftraining.

Ten Hag was daarom niet alleen blij met de overwinning in de Premier League op Liverpool (2-1), maar vooral ook met de houding van zijn spelers. "Het gaat allemaal om mentaliteit, inzet", zei hij bij Sky Sports. "In deze wedstrijd hebben we 'spirit' getoond. Als we hard werken komt ook onze kwaliteit naar boven en dan zie je hoe goed we kunnen voetballen."

Na twee nederlagen was het de eerste zege. "Ik wilde dat de jongens een andere mentaliteit toonden dan in de vorige duels en dat hebben ze gedaan", vervolgde Ten Hag. "Dat stemt mij tot tevredenheid. Maar we kunnen en we moeten nog veel beter. We kunnen allemaal praten wat we willen over Manchester United, maar we moeten handelen. En dat hebben we tegen Liverpool gedaan."

Ten Hag gaat 27 augustus met Manchester United op bezoek bij Southampton.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.