Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag: 'Dit is doodzonde, we hebben gedomineerd'

Ten Hag: 'Dit is doodzonde, we hebben gedomineerd'

16 apr 2021, 10:20

Trainer Erik ten Hag van Ajax vond de uitschakeling in de kwartfinales van de Europa League tegen AS Roma pijnlijk. "De beste partij ligt eruit. We hebben gedomineerd, dat is doodzonde. We maken de kansen niet", zei hij na de 1-1 in Italië. Ajax verloor het eerste duel een week eerder (1-2).

"Als je het niet afmaakt, dan ga je niet verder. Dat weet je op dit niveau", vervolgde Ten Hag, die boos was om de afgekeurde treffer van Dusan Tadic. De scheidsrechter oordeelde na het zien van televisiebeelden dat Nicolás Tagliafico een overtreding had gemaakt. "Dat doelpunt werd om onbegrijpelijke redenen afgekeurd. De scheidsrechter stond er bovenop en liet het spel doorgaan. Als hij de situatie beoordeeld heeft, is het gewoon een reglementair doelpunt."

Ajax heeft korte tijd om zich voor te bereiden op de bekerfinale van zondag tegen Vitesse. Ten Hag: "We gaan een finale spelen. Daar moet je klaar voor zijn. We hebben bijna alle grote ploegen in Nederland uitgeschakeld. Nu is alleen Vitesse nog over. Daar zijn we heel gemotiveerd voor. We kunnen vol zelfvertrouwen naar De Kuip afreizen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.