Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag denkt heel grote kern te behouden

Ten Hag denkt heel grote kern te behouden

28 juni 2019, 16:53

Trainer Erik ten Hag maakt zich geen zorgen over een mogelijke leegloop bij Ajax. Tot nog toe is van de ploeg van vorig seizoen alleen Frenkie de Jong vertrokken, maar het vertrek van meer basisspelers van vorig seizoen dreigt.

Of Ten Hag uitkijkt naar 31 augustus, de transferdeadline, werd in De Lutte gevraagd. "Het is elk jaar hetzelfde; het is altijd prettig als je weet met welke selectie je te maken hebt", zei Ten Hag, om met een knipoog te vervolgen: "Lijkt het een sneeuwbal te worden? We zitten in de zomer."

Van drukte is nog geen sprake, meende Ten Hag. "Op dit moment is het nog vrij rustig. Ik denk dat wij er vrij nuchter in staan. We weten dat er spelers gaan vertrekken, maar ik weet ook dat we een heel grote kern gaan behouden. Na een succesvol jaar zullen de spelers meer in de belangstelling staan. Wij zullen vechten voor elke speler die in onze selectie zit. En pro-actief handelen. Dat is ook de reden dat we Quincy Promes nu al hebben gehaald", aldus de trainer. "Het kan zelfs zo zijn dat bepaalde spelers alsnog blijven. In dat geval hebben we een mooie selectie waarin de concurrentiestrijd groot is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.