Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag deelt opnieuw disciplinaire straf uit bij Manchester United: 'Dit zijn onze regels'

Ten Hag deelt opnieuw disciplinaire straf uit bij Manchester United: 'Dit zijn onze regels'

31 dec 2022, 00:00

Erik ten Hag heeft Marcus Rashford vanwege disciplinaire redenen gepasseerd voor de wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. Dat heeft de Nederlandse trainer voorafgaand aan het duel laten weten.

Alejandro Garnacho neemt de plek over van Rashford. "Rashford zit om disciplinaire redenen op de bank", vertelt Ten Hag tegenover BT Sport. "Dit zijn onze regels. Nu wil ik focussen op de wedstrijd. Hij verkeert in erg goede vorm. Maar niemand kan alle wedstrijden spelen."

Rashford is niet de eerste speler die om disciplinaire redenen niet mag spelen van Ten Hag. De Tukker zette eerder Cristiano Ronaldo en Jadon Sancho al uit de selectie van Manchester United. Rashford zit wel op de bank tegen Wolves en het is dus niet uitgesloten dat hij wel mag invallen.

Rashford speelde dit seizoen alle voorgaande competitiewedstrijden. In vijftien duels in de Premier League was hij goed voor vijf doelpunten. Op het WK in Qatar maakte Rashford drie goals voor Engeland, dat in de kwartfinales werd uitgeschakeld door Frankrijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.