Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag boos op Engelse media: 'Jullie reactie was beschamend'

23 apr 2024, 14:09

Trainer Erik ten Hag van Manchester United is in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Sheffield United in aanvaring gekomen met Engelse journalisten. Manchester verspeelde zondag in de halve finale van de FA Cup tegen Coventry City een voorsprong van drie doelpunten (3-3), maar bereikte de eindstrijd na strafschoppen alsnog.

"Of die wedstrijd beschamend was? Nee, jullie reactie was beschamend, een schande", aldus Ten Hag tegen de journalisten. "Voetbal gaat over resultaat. We verloren twintig minuten lang de controle en hadden uiteindelijk veel geluk, maar we hebben de finale gehaald. Dat is een enorme prestatie."

Manchester United bereikte vorig jaar ook de finale. Die werd toen met 2-1 verloren van Manchester City. Beide clubs staan nu opnieuw tegenover elkaar in de eindstrijd. "Twee FA Cup-finales op rij bereiken is schitterend. Als trainer heb ik de laatste vier jaar vier bekerfinales behaald. Jullie reacties zijn een schande."

Onlangs opperde Valentijn Driessen in Vandaag Inside de naam van Ten Hag voor het trainerschap van Ajax. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.