Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag blijft strijden voor langer verblijf Brobbey bij Ajax

Ten Hag blijft strijden voor langer verblijf Brobbey bij Ajax

21 feb 2021, 23:59

Trainer Erik ten Hag heeft zich nog niet helemaal neergelegd bij een vertrek van Brian Brobbey bij Ajax. "We vechten voor onze spelers", zei hij na de zege op Sparta (4-2). "We denken dat Brobbey het niveau van Ajax aan kan. Zolang hij hier is, zijn we blij. We zullen er alles aan doen om hem hier te houden."

Ajax probeert al ongeveer een jaar om het aflopende contract van de 19-jarige spits te verlengen. De club bracht begin deze maand zelf naar buiten dat de geboren Amsterdammer aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekt. "Dat was de stand van zaken", zei Ten Hag."Er zijn ook geen nieuwe ontwikkelingen. Maar ik hoop nog steeds dat hij gaat bijtekenen."

Brobbey maakte donderdag het winnende doelpunt van Ajax in de uitwedstrijd tegen Lille in de Europa League (1-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.