Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag blij met Ajax

Ten Hag blij met Ajax

7 okt 2018, 21:54

AMSTERDAM (ANP) - Erik ten Hag was een tevreden trainer na afloop van de zege van Ajax op AZ (5-0). ,,Iedereen wil graag spelen, dat spatte er weer vanaf", zei hij.

Ten Hag liet dit keer Donny van de Beek en Kasper Dolberg beginnen. Zij kregen de voorkeur boven David Neres en Klaas-Jan Huntelaar. ,,Ik heb al vaker gezegd dat we meer dan elf basisspelers hebben", zei hij. ,,We kunnen tactisch variëren en dat hebben grote ploegen ook nodig. AZ is een uitdager van de topclubs en we hebben ze weinig kansen gegeven. Ik denk ook dat we het publiek wel hebben vermaakt."

Ten Hag voerde na afloop van het gelijkspel van dinsdag tegen Bayern München (1-1) een lang gesprek met Dusan Tadic. ,,Ik wil graag weten wat er bij de spelers leeft. Ik verwacht zelfs feedback. Maar uiteindelijk bepaal ik wat er gaat gebeuren."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.