Terug

Volg Vandaag Inside

'Ten Hag op shortlist om Solskjaer op te volgen bij Manchester United'

'Ten Hag op shortlist om Solskjaer op te volgen bij Manchester United'

27 okt 2021, 10:56

Erik ten Hag wordt genoemd als één van de vier topkandidaten om de functie van hoofdtrainer bij Manchester United te bekleden. De huidige hoofdtrainer, Ole Solskjaer, zit volgens The Sun op de schopstoel en dreigt binnenkort vervangen te worden.

Ole Solskjaer staat na de blamerende nederlaag van afgelopen weekend tegen Liverpool (0-5) onder hevige druk. De coach van United krijgt het zwaar te voortduren in de Engelse media en de geruchtenmodel over een eventuele vervanger krijgt daarom alle ruimte in de tabloids. Momenteel staan de werkloze Zinedine Zidane en Antonio Conte bovenaan de verlanglijst van het bestuur.

Naast Zidane en Conte heeft het bestuur van 'The Red Devils' ook een zaakwaarnemer ingeschakeld om Europese toptrainers te spreken. Onder meer Ten Hag zou daarvoor benaderd zijn. De makelaar heeft als opdracht gekregen om te ontdekken wat de plannen van de Ajax-coach zijn en wat zijn toekomst in Amsterdam zal voortbrengen. Ook Brendan Rodgers zou contact hebben met de makelaar.

Volgens The Telepraph heeft Solskjaer nog 3 wedstrijden om zich te bewijzen in Manchester.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.