Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag belangrijkste kandidaat bij Bayern

Ten Hag belangrijkste kandidaat bij Bayern

4 nov 2019, 12:30

Erik ten Hag staat bovenaan het lijstje van mogelijke opvolgers voor de ontslagen Niko Kovac bij Bayern München. Dat meldt het Duitse Sky Sport. Bayern zou via tussenpersonen al contact hebben opgenomen met Ten Hag. Hij zou een overstap midden in het seizoen echter niet zien zitten.

Om deze reden ligt een samenwerking vanaf de zomer van 2020 het meest voor de hand. Dat zou betekenen dat Bayern een interim-trainer moet aanstellen om het seizoen tot een goed einde te brengen. Onder meer de 74-jarige Jupp Heynckes wordt genoemd. Hij was eerder hoofdtrainer bij Bayern en is ook al tweemaal interim-trainer geweest bij de club uit München.

Ten Hag maakt er geen geheim van dat hij open staat voor een stap naar de Duitse landskampioen. In oktober flirtte hij nog openlijk met Bayern. 'Ik sluit het niet uit, maar ik ben al vijftig en geen dromer. Het komt of het komt niet. Ik ben totaal tevreden en gelukkig bij Ajax, ook al weet ik dat ik hier geen tien jaar trainer blijf', liet hij weten aan Kicker. Ajax-directeur Marc Overmars zei enkele dagen later dat hij 'alleen maar blij was met de interesse, want dat betekent dat Ten Hag het goed doet'.

Volgens Sky Sport is Ten Hag klaar voor de 'volgende stap' in zijn loopbaan.

René steunt Ten Hag: 'Hij kan er niks aan doen'

René steunt Ten Hag: 'Hij kan er niks aan doen'
4:19
René steunt Ten Hag: 'Hij kan er niks aan doen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.