Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag bedenkt nieuwe 'tsjellenge' in tijden van corona

Ten Hag bedenkt nieuwe 'tsjellenge' in tijden van corona

31 mrt 2020, 22:20

Op sociale media zijn hilarische beelden opgedoken van Ajax-trainer Erik ten Hag. Op het filmpje laat de oefenmeester zien hoe men zich moet voorbereiden op een 'tsjellenge'. In tijden van het coronavirus gaan er veel filmpjes in de rondte van thuiszittende voetballers die leuke of grappige challenges uitvoeren.

Overigens is het account dat het filmpje van de Tukker op Instagram postte geen officieel account, maar een parodyaccount van de trainer. In de beschrijving van het account staat de tekst 'Niet officieel, wel veel lol!' vermeld. Ten Hag vergist zich in het filmpje in de naam van de rijstwafels die hij gebruikt als ingrediënt voor zijn ontbijt. Dat leidt tot de komische en Boskampiaanse verspreking 'Jack & Jones' in plaats van Snack a Jacks. Check hieronder de beelden!

Bij René werkt de trainer ook geregeld op de lachspier. Ten Hag en zijn uitspraken komen geregeld in de uitzending voorbij.

VIDEO - René ziet persconferentie Ten Hag: 'Het is crazy!'

VIDEO - René lacht om uitspraak Ten Hag: 'Koiboys?'

René lacht om uitspraak Ten Hag: 'Koiboys?'
2:49
René lacht om uitspraak Ten Hag: 'Koiboys?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.