Terug

Volg Vandaag Inside

Telstar stemde net als Roda JC tegen promotie/degradatie

Telstar stemde net als Roda JC tegen promotie/degradatie

27 apr 2020, 17:15

Vrijdag werd door de KNVB een beslissing gemaakt over de afloop van de Nederlandse competities. Hierbij werden de clubs in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie middels een raadpleging gevraagd om te stemmen: neutraal, voor of tegen promotie en degradatie.

Vrijdag werd in Veronica Inside bekend gemaakt dat Willem II, Heracles Almelo, VVV-Venlo, FC Twente, Fortuna Sittard, ADO Den Haag, RKC Waalwijk en twee Keuken Kampioen Divisie-clubs in de raadpleging tegen promotie en degradatie stemden.

Onlangs werd ook bekend dat Roda JC in de raadpleging tegen promotie en degradatie stemde en nu is ook de laatste club ontrafeld. Betrouwbare bronnen bevestigen namelijk maandag aan Veronica Inside dat ook Telstar in de raadpleging tegen promotie en degratie stemde.

De overige zestien Keuken Kampioen Divisie-clubs stemden voor, net als Sparta Rotterdam en FC Emmen. AZ, Ajax, Feyenoord, PEC Zwolle, FC Groningen, PSV, FC Utrecht, Vitesse en sc Heerenveen stemden neutraal in de raadpleging.

Zo reageerde Johan op de omstreden beslissing van de KNVB.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.