Terug

Volg Vandaag Inside

Telstar eist deel van succes van Van Gaal met Oranje op

Telstar eist deel van succes van Van Gaal met Oranje op

17 nov 2021, 11:53

Telstar heeft naar eigen zeggen een groot aandeel gehad in de rechtstreekse kwalificatie van het Nederlands elftal voor het WK van eind volgend jaar in Qatar. "We kunnen er nu eerlijk over zijn", laat de club via sociale media weten. "Meneer van Gaal heeft in zijn dagen bij de Witte Leeuwen de nodige kennis opgedaan welke hij tot in perfectie heeft toegepast. Gefeliciteerd, meneer Van Gaal, en heel graag gedaan."

Van Gaal coachte Telstar eind september eenmalig tijdens een duel met Jong AZ. De club uit Velsen won die wedstrijd met 1-0. Een deel van de opbrengst van dat duel ging naar goede doelen.

Oranje plaatste zich dinsdagavond onder bondscoach Van Gaal rechtstreeks voor het WK in Qatar door Noorwegen in een lege Kuip te verslaan (2-0).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.