Terug

Volg Vandaag Inside

Teleurgestelde Robben wacht einde niet af en stapt in auto

Teleurgestelde Robben wacht einde niet af en stapt in auto

13 sep 2020, 22:32

Arjen Robben is nog tijdens de wedstrijd tussen FC Groningen en PSV (1-3) naar huis gegaan. De aanvoerder van Groningen raakte na een half uur spelen geblesseerd, gooide boos zijn shirt weg en liep teleurgesteld de catacomben in.

Trainer Danny Buijs heeft Robben nog niet gesproken, zei hij na afloop. 'Hij is naar huis gegaan. Dat begrijp ik ook. Dat is beter dan hier met je frustraties op de tribune gaan zitten.'

Robben liet zich vervangen wegens liesklachten, meldde Buijs. 'Hij heeft hier zo hard naar toegewerkt. Het is zwaar frustrerend als het eerste duel dan zo eindigt. Wat het verder voor gevolgen heeft? Dat weet ik niet. Ik heb hem niet gesproken, dus ik kan er niets over zeggen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.