Terug

Volg Vandaag Inside

Telegraaf-verslaggever van slag door Kroatische fan: 'Focus!'

Telegraaf-verslaggever van slag door Kroatische fan: 'Focus!'

1 dec 2022, 21:00

Excentrieke fans heeft ieder land: waar Nederland wordt vertegenwoordigd door de omstreden Tietenman, wordt Kroatië gesupport door de beeldschone Ivana Knöll. Het Kroatische model was donderdag ook aanwezig bij het WK-duel tegen België, waar Ivana werd opgevangen door Telegraaf-verslaggever Pim Sedee.

Het model is geregeld aanwezig bij interlands van Luka Modrić en consorten. Daarom vloog zij óók naar het WK in Qatar. Van de kledingrestricties was de Kroatische niet op de hoogte. "Toen ik hier aankwam besloot ik het risico te nemen met mijn eerste jurk", aldus Ivana. "Mijn borsten waren niet bedekt, omdat ze lucht nodig hebben."

Haar kledingstijl is echter niet respectloos bedoeld naar de religieuze inwoners van Qatar, benadrukt het model. "Nee, ze moeten beseffen dat ik als model mijn werk aan het doen ben. Dus ik draag geen burka, hidjab of nikab. Ik ben geen moslim en vele anderen ook niet. En daarom dragen we die kleding niet en leven we niet zo. Wij drinken alcohol en bier in het stadion en dragen een bikini. En als je zo'n groot evenement in je land organiseert, moet je flexibel zijn."

Op Instagram heeft Ivana inmiddels ruim 950.000 volgers. "Ik denk dat je na dit interview een miljoen volgers hebt met de Nederlandse fans erbij", lacht de zichtbaar geïmponeerde Telegraaf-verslaggever Pim Sedee. Ivana houdt de Nederlandse journalist vervolgens bij de les: "Focus!"

Kijk het interview hier terug!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.