Terug

Volg Vandaag Inside

Telegraaf spreekt geruchten tegen: Patrick Kluivert níet ontslagen door Adana Demirspor

Telegraaf spreekt geruchten tegen: Patrick Kluivert níet ontslagen door Adana Demirspor

4 dec 2023, 14:27

Patrick Kluivert, zijn assistent-trainer Željko Petrović en de rest van zijn Nederlandse staf hebben in goed overleg besloten hun contracten te laten ontbinden bij de Turkse club Adana Demirspor, bevestigen bronnen aan De Telegraaf.

In de Turkse media werd over een ontslag van Kluivert gesproken, maar daar blijkt volgens De Telegraaf geen sprake van. Ondanks de nederlaag van afgelopen weekend, ligt het vertrek van de trainer en zijn staf naar verluidt niet aan de resultaten, maar omdat er aan beide kanten bepaalde zaken niet aan de verwachtingen voldoen.

De afgelopen jaren was Kluivert onder meer werkzaam als hoofd jeugdopleidingen bij FC Barcelona en directeur voetbalzaken bij Paris Saint-Germain. Ook werkte hij met de nationale teams van Kameroen en Curaçao.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.