Terug

Volg Vandaag Inside

Technische staf Feyenoord treedt in voetsporen René van der Gijp

Technische staf Feyenoord treedt in voetsporen René van der Gijp

9 jan 2024, 17:15

Arne Slot en zijn assistenten Sipke Hulshoff, Marino Pusic en John de Wolf hebben de Gouden Mossel gewonnen. Zij treden daarmee in de voetsporen van onder anderen René van der Gijp, die de prijs in 2017 won.

De jaarlijkse prijs gaat naar een persoon (of in dit geval vier personen) die veel voor de stad Rotterdam heeft betekend. De technische staf onder leiding van Slot bezorgde Feyenoord afgelopen jaar de landstitel.

René van der Gijp won samen met Michel van Egmond de Gouden Mossel, vanwege zijn nuchtere kijk op voetbal. De juryleden gaven destijds toe dat Van der Gijp weliswaar in Dordrecht woont, maar vonden hem in zijn doen en laten 'typisch Rotterdams'. Ook Sander de Kramer, Casper van Eijk, Dirk Kuyt, André van Duin hebben de prijs eerder in ontvangst mogen nemen. "Als je die namen hoort, dan is dat best bijzonder," begint Slot tegenover RTV Rijmond. "De ene prijs is iets belangrijker dan de andere. Maar ook dit is best bijzonder, want je wint dit alleen als je iets speciaals hebt gepresteerd. En dat hebben wij met Feyenoord."

“De kampioensschaal kan bijna met niets overtroffen worden. Er is op voetbalgebied niet heel veel wat nog meer impact gaat maken op mij. Ja, de Champions League winnen, maar daar liggen we net uit. Dus dat gaat dit seizoen in elk geval niet meer lukken", besluit Slot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.