Terug

Volg Vandaag Inside

Technische staf Ajax op de schop: Valkanis weg, toekomst Maduro onzeker

2 apr 2024, 20:30

Er gaat komend seizoen het een en ander veranderen in de technische staf van Ajax. Volgens Voetbal International zal naast hoofdtrainer John van ’t Schip ook Michael Valkanis bij het eerste elftal verdwijnen.

Met assistenten Hedwiges Maduro en Saïd Bakkati wordt nog gekeken naar hun rol, weet VI. De mogelijkheid bestaat dat zij een andere functie krijgen binnen de Amsterdamse club. Het contract van Valkanis wordt niet verlengd.

Eerder werd al bekend dat Van ’t Schip aan het eind van het seizoen stopt als hoofdtrainer van Ajax. Hij gaat verder als 'head of coaching' en zal op De Toekomst jeugdtrainers gaan begeleiden.

Dave Vos schuift mogelijk van Jong Ajax door naar Ajax 1. Vos krijgt naar alle waarschijnlijkheid de verantwoordelijkheid over de begeleiding en doorstroming van de eigen talenten richting het eerste elftal.

Valentijn Driessen noemde onlangs drie namen als mogelijke opvolgers van Van 't Schip. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.