Terug

Volg Vandaag Inside

Technisch directeur verlaat Fortuna Sittard

Technisch directeur verlaat Fortuna Sittard

20 dec 2018, 21:24

FORTUNA (ANP ) - Technisch directeur Mustafa Aztopal vertrekt aan het einde van deze maand bij Fortuna Sittard. ,,Ik heb niet alleen de promotie mogen meemaken. Ik laat het elftal nu ook goed achter", zegt hij. ,,Gedurende de afgelopen anderhalf jaar heb ik mijn best gedaan voor de club en heb ik geprobeerd een bijdrage te leveren aan het succes. Ik blijf hoe dan ook werkzaam in de voetballerij."

Algemeen directeur Ivo Pfennings neemt de taken van Aztopal tijdelijk over, met hulp van technisch manager Sjoerd Ars. ,,We nemen nu de tijd om te zoeken naar een goede opvolger voor Mustafa die past binnen de club en die ons verder kan helpen bij het bereiken van onze doelstellingen op de lange en korte termijn. In die zoektocht gaat kwaliteit absoluut voor snelheid", stelt Pfennings die het vertrek van Aztopal zegt te betreuren. ,,Mustafa heeft deel uitgemaakt van onze organisatie gedurende een heel succesvolle periode. Er staat nu een representatief elftal dat goed presteert in de eredivisie en de bekercompetitie. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben”.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.