Terug

Volg Vandaag Inside

Technisch directeur Van Stee per direct weg bij Sparta

Technisch directeur Van Stee per direct weg bij Sparta

7 dec 2021, 09:13

Henk van Stee is niet langer technisch directeur van Sparta Rotterdam. De club uit de Eredivisie meldt behoefte te hebben aan "rust en duidelijkheid". Sparta staat slechts zestiende in de Eredivisie en er was al langer sprake van onrust, met name op bestuurlijk niveau.

'Na onderling overleg is besloten dat het voor de club het beste is als de wegen zich scheiden', meldt Sparta in een korte verklaring. 'De club heeft behoefte aan rust en duidelijkheid. De focus van iedereen bij Sparta Rotterdam moet gericht zijn op sportieve prestaties. Met de komst van een nieuwe technische man gaan wij ervoor zorg dragen dat de club klaar is voor de aanstaande 'transferwindow' en het team in overleg met de technische staf versterken voor de tweede helft van de competitie.'

Sparta, dat getraind wordt door Henk Fraser, verloor zondag met 3-1 bij AZ.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.