Terug

Volg Vandaag Inside

Technisch directeur Van Leeuwen vertrekt bij FC Twente

Technisch directeur Van Leeuwen vertrekt bij FC Twente

28 apr 2020, 20:49

Technisch directeur Ted van Leeuwen vertrekt bij FC Twente. De directie van de club uit Enschede heeft daartoe besloten.

"Van Leeuwen heeft vorig seizoen met het behalen van de titel in de Keuken Kampioen Divisie fantastisch werk geleverd. Dit seizoen heeft de club zich, weliswaar op ongebruikelijke wijze, weten te handhaven in de eredivisie. Om een nieuwe stap te zetten willen we een andere koers varen", aldus algemeen directeur Paul van der Kraan.

Van Leeuwen was sinds 2018 werkzaam bij FC Twente, waar hij begon toen de club degradeerde naar de eerste divisie. In het seizoen 2015-2016 was hij ook al in dienst van de club.

FC Twente stond veertiende toen het coronavirus een einde maakte aan het seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.