Terug

Volg Vandaag Inside

Technisch directeur Oversier weg bij NEC

Technisch directeur Oversier weg bij NEC

4 dec 2018, 14:50

NIJMEGEN (ANP) - Niet trainer Jack de Gier, maar technisch directeur Remco Oversier moet vertrekken vanwege de teleurstellende resultaten van NEC. Een verschil van inzicht over het technische beleid heeft geleid tot een breuk. Oversier (36) werkte sinds de zomer van vorig jaar in Nijmegen.

NEC slaagde er afgelopen seizoen niet in promotie naar de eredivisie af te dwingen, wat wel het doel was van de Gelderse club. Met De Gier als nieuwe trainer vallen de resultaten dit seizoen opnieuw tegen. NEC staat op de negende plaats in de Keuken Kampioen Divisie, acht punten achter koploper FC Den Bosch. De Gier ligt onder vuur, maar mag voorlopig blijven zitten. Dat geldt niet voor Oversier, die eerder algemeen directeur van RKC Waalwijk was.

,,Binnen NEC hebben we een duidelijk beeld van wat wij van de technische afdeling verwachten en hoe wij tot prestaties zouden moeten komen'', zegt Ron van Oijen, voorzitter van de raad van commissarissen. ,,Dit kwam niet langer overeen met de visie van Remco, waardoor we uiteindelijk in overleg hebben besloten uit elkaar te gaan.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.