Terug

Volg Vandaag Inside

Technisch directeur Bayern München bevestigt komst van Mazraoui

Technisch directeur Bayern München bevestigt komst van Mazraoui

11 mei 2022, 18:07

Technisch directeur Hasan Salihamidzic van Bayern München verheugt zich op de komst van Noussair Mazraoui. "We zijn heel blij dat hij voor ons heeft gekozen", zo zei hij over de 24-jarige Ajacied. "Er moeten nog een paar dingen worden afgehandeld en dan is de overgang officieel. Dat zal snel gebeuren. Noussair is een speler die ons elftal sterker gaat maken."

Een type als Mazraoui is moeilijk te krijgen, vervolgt Salihamidzic. "Veel grote clubs in Europa zijn op zoek naar een aanvallend ingestelde rechterverdediger. Mazraoui heeft zich de afgelopen jaren heel goed ontwikkeld in deze rol. Ik ben echt opgelucht dat we een akkoord met hem hebben bereikt." Naar verluidt gaat de speler bij de Duitse kampioen een contract voor vier jaar ondertekenen.

Bayern hoeft geen transfersom voor Mazraoui te betalen, aangezien zijn contract bij Ajax afloopt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.