Terug

Volg Vandaag Inside

Max Verstappens teamgenoot Sergio Pérez ziek vlak voor Grote Prijs van Oostenrijk

Max Verstappens teamgenoot Sergio Pérez ziek vlak voor Grote Prijs van Oostenrijk

29 juni 2023, 15:22

De Mexicaanse Formule 1-coureur Sergio Pérez is ziek geworden in aanloop naar de Grote Prijs van Oostenrijk. De teamgenoot van Max Verstappen bij Red Bull Racing ontbreekt om die reden donderdag op de mediadag op het circuit in Spielberg, meldt het team. "Hij neemt rust om er zeker van te zijn dat hij zo fit mogelijk is voor de race van dit weekeinde", aldus Red Bull.

Pérez staat tweede in het kampioenschap achter tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen. Hij won de races in Saudi-Arabië en Azerbeidzjan, zijn Nederlandse teamgenoot won de overige zes races. Bij de Grote Prijs van Oostenrijk wordt zaterdag de tweede sprintrace van dit jaar gereden. Pérez won de eerste sprintrace van dit jaar in Bakoe (Azerbeidzjan). Op vrijdag is er eerst een training en daarna de kwalificatie voor de hoofdrace op zondag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.