Terug

Volg Vandaag Inside

Te Vrede: we spelen om te overleven

Te Vrede: we spelen om te overleven

8 mrt 2019, 17:41

ZUNDERT (ANP) - Mitchell te Vrede heeft er vertrouwen in dat het dit seizoen nog goed komt met NAC Breda. Maar dan moet wel iedereen er bij de Brabanders alles voor over hebben, zei hij vrijdag na de training in Zundert.

,,We hebben alleen maar belangrijke wedstrijden. We spelen om te overleven. Dat besef moet in de groep komen. Elk punt kan nu heel belangrijk zijn'', aldus de spits, die topscorer is van NAC met negen doelpunten. ,,Als groep moet je bij elkaar blijven. We hebben elkaar keihard nodig. Na PSV komt er een heel belangrijk programma aan. Als je daar heel negatief ingaat, kan je net zo goed de handdoek in de ring gooien.''

NAC, dat zaterdag in Eindhoven PSV treft, heeft met nog tien wedstrijden te gaan een achterstand van vijf punten op nummer zeventien De Graafschap.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.