Terug

Volg Vandaag Inside

'Tantra-man’ Walter deelt groot nieuws: ‘Eindelijk mogen we het bekendmaken!’

28 aug 2023, 13:12

B&B Vol Liefde-deelnemer Walter Spangenberg, die door René van der Gijp steevast de ‘Tantra-man’ wordt genoemd, slaagde er in het populaire programma niet in om de liefde te vinden, maar is inmiddels van de markt, zo laat hij weten via Instagram.

“Eindelijk mogen we het bekendmaken. Liefde it is”, zo schrijft hij bij een video van hem en zijn nieuwe partner Annemiek.

In de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde liet Walter al doorschemeren dat hij niet langer opzoek is. De ‘Tantra-man’ zegt een 'energetische klik' met Annemiek te voelen, waarvan zijn hart sneller gaat kloppen.

Alexandra, één van de logés van Walter, gelooft niet dat de liefde tussen de tantragoeroe en Annemiek nieuw is, en zinspeelt erop dat de twee al langer een koppel vormen. “Vanaf december 22 geheimhouden”, schrijft Alexandra onder de post van Walter. “De waarheid komt altijd uit.”

René liet zich de afgelopen weken in Vandaag Inside meerdere malen uit over B&B-Walter. "Die Tantra-man moet kunnen likken als Rin Tin Tin", aldus Gijp. Bekijk de beelden in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.