Terug

Volg Vandaag Inside

Tannane doet boekje open: 'Mijn ploeggenoten snappen echt niet wat er aan de hand is'

Tannane doet boekje open: 'Mijn ploeggenoten snappen echt niet wat er aan de hand is'

4 okt 2021, 08:01

Oussama Tannane heeft zich voor de eerste keer uitgesproken over zijn afwezigheid bij Vitesse. De creatieve middenvelder is door trainer Thomas Letsch vorige week de selectie uitgezet en laat in gesprek met De Telegraaf weten er niets van te begrijpen.

Tannane weet zelf ook dat hij in het verleden niet de makkelijkste speler was bij verschillende clubs, waardoor hij begrijpt dat de buitenwereld er nu anders over denkt. 'Maar wie me beter kent, weet dat ik niet meer die lastpost ben die ik in het verleden wel was', reageert Tannane. 'Daarom doet het me ook zoveel pijn dat ik uit de selectie ben gezet. De publieke opinie keert zich tegen me, maar gelukkig prikken ook veel mensen daar doorheen, want het is in dit geval echt onterecht.'

Samen met onder meer Riechedly Bazoer behoort Tannane tot een van de belangrijke spelers van Vitesse. Voor de 27-jarige Tannane kwam het als een verrassing. Tannane vraagt zichzelf af wat hij verkeerd heeft gedaan, maar heeft geen flauw idee. 'Ik ben door meerdere ploeggenoten gebeld, die echt niet snappen wat er aan de hand is. Ik trainde gewoon ontzettend goed.'

Tannane laat weten dat de trainer van de Arnhemmers de spelersgroep heeft laten weten, dat er eigenlijk niets gebeurd is. De middenvelder vertelt dat hij sinds afgelopen zomer niet meer met Letsch heeft gesproken. 'Ik wil strijden voor mijn plek, afscheid nemen met een plek die recht geeft op Europees voetbal en Vitesse via de voordeur verlaten. Ik heb een contract en moet en wil me daaraan houden. Ik heb maandagmiddag een gesprek en dan hoor ik het wel', aldus Tannane.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.