Terug

Volg Vandaag Inside

Talpa bevestigt nieuws van Hélène: HLF8 krijgt een derde presentator

Talpa bevestigt nieuws van Hélène: HLF8 krijgt een derde presentator

2 jan 2023, 11:01

HLF8 krijgt naast Hélène Hendriks en Sam Hagens een derde presentator. Dat wordt maandag bevestigd door een woordvoerder van Talpa, nadat Hélène het nieuws afgelopen zaterdag in de Vandaag Inside Oudejaarsspecial onthulde.

Hélène vertelde in de Vandaag Inside Oudejaarsspecial dat later bekend wordt gemaakt wie de derde presentator van HLF8 wordt, maar dat zij al weet wie het is. De presentatrice voegde wel toe dat mensen niet op korte termijn een aankondiging hoeven te verwachten.

Een woordvoerder van Talpa bevestigt maandag dat HLF8 er op termijn een derde presentator bij krijgt, maar dat het programma voorlopig alleen gepresenteerd wordt door Hélène en Sam. Wie het derde gezicht van de SBS6-talkshow wordt, is nog niet bekend. Ook is niet duidelijk wanneer hij of zij zich bij het presentatieteam voegt.

Eerder werd HLF8 gepresenteerd door Johnny de Mol. Hij maakte eind oktober bekend niet terug te keren omdat de aanklachten van mishandeling van zijn ex hem de afgelopen maanden heel zwaar waren gevallen. Hij zei zich volledig te willen richten op zijn welzijn en dat van zijn directe omgeving.

Kijk hieronder de Vandaag Inside Oudejaarsspecial terug!

Vandaag Inside Oudejaarsspecial
1:32:25
Vandaag Inside Oudejaarsspecial

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.