Terug

Volg Vandaag Inside

Talenten van Spurs wijden nieuw stadion in

Talenten van Spurs wijden nieuw stadion in

24 mrt 2019, 19:15

LONDEN (ANP) - Een juniorenelftal van Tottenham Hotspur heeft het nieuwe stadion van de Engelse club ingewijd. De ploeg voor spelers onder 18 jaar versloeg de leeftijdsgenoten van Southampton met 3-1. De 17-jarige Engelsman J'Neil Bennett mag zich de eerste doelpuntenmaker in het stadion noemen, hij opende na 10 minuten de score met een fraaie knal vanaf de rand van het strafschopgebied.

,,Onze droom is uitgekomen'', zei Mauricio Pochettino, de hoofdtrainer van Tottenham die in de rust even het veld op kwam. ,,We moeten onze voorzitter Daniel Levy heel dankbaar zijn, hij heeft dit voor ons allemaal mogelijk gemaakt. Al het wachten was het waard. We hebben een nieuw 'thuis'. White Hart Lane was magisch, dit stadion moet dat ook worden.''

Het nieuwe stadion, dat plek biedt aan 62.000 toeschouwers en waarschijnlijk een sponsornaam krijgt, is gebouwd op de plek van het oude White Hart Lane. De Spurs spelen sinds vorig seizoen hun thuiswedstrijden op Wembley. Het is de bedoeling dat de ploeg van Pochettino op 3 april tegen Crystal Palace voor het eerst in het nieuwe stadion speelt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.