Terug

Volg Vandaag Inside

Talent Zirkzee met Bayern naar Doha

Talent Zirkzee met Bayern naar Doha

3 jan 2019, 16:50

MÜNCHEN (ANP) - Joshua Zirkzee reist mee met Bayern München naar het trainingskamp in Doha. Het 17-jarig talent uit Nederland, normaliter uitkomend voor de onder-19, is één van de jonge spelers die door coach Niko Kovac voor de sessies in Qatar is geselecteerd.

In juli vorig jaar speelde Zirkzee al eens mee met Bayern. Hij maakte zijn debuut in de hoofdmacht in een oefenduel met Paris Saint-Germain, waarin hij nog scoorde ook.

De al langer geblesseerde Corentin Tolisso en James Rodríguez reizen eveneens mee. De twee willen in Qatar verder aan hun herstel werken. Kovac heeft 25 veldspelers en vier keepers opgeroepen voor de reis naar Doha.

Blessures

De Franse speler Tolisso komt al sinds september niet meer in actie, de Colombiaan James kijkt sinds november toe.

Bayern verblijft tot 10 januari in Qatar. De Duitse kampioen speelt in de oliestaat geen oefenduels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.