Terug

Volg Vandaag Inside

Talent Tah sluit aan bij Duitse ploeg

Talent Tah sluit aan bij Duitse ploeg

13 okt 2018, 16:13

AMSTERDAM (ANP) - Jonathan Tah sluit zaterdag aan bij de Duitse voetbalselectie die in Amsterdam is voor een interland om de Nations League. De aanvoerder van Jong Duitsland bereikte met dat team vrijdag kwalificatie voor het EK van volgend jaar. Na overleg tussen bondscoach Joachim Löw en Stefan Kuntz, de coach van Duitsland-onder-21, werd besloten dat de verdediger van Bayer Leverkusen aan de selectie wordt toegevoegd die dinsdag in Parijs tegen Frankrijk speelt, eveneens in het kader van de nieuwe landencompetitie.

,,Jonathan heeft zijn rol als aanvoerder uitstekend vervuld. Hij heeft zich volledig op onze kwalificatie geconcentreerd en een belangrijke rol gespeeld bij onze overwinning op Noorwegen. De overheveling naar de A-ploeg heeft hij absoluut verdiend.'' Tah (22) is trots op zijn uitverkiezing: ,,Het is een mooi signaal van de bondscoach dat hij mij er in Frankrijk bij wil hebben.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.