Terug

Volg Vandaag Inside

Talent Jones schiet B-elftal Liverpool langs Everton

Talent Jones schiet B-elftal Liverpool langs Everton

5 jan 2020, 20:12

Voetballer Curtis Jones heeft Liverpool langs rivaal Everton geschoten in de derde ronde van de FA Cup. Het 18-jarige talent maakte in de derby het enige doelpunt. Hij krulde de bal in de 71e minuut perfect langs doelman Jordan Pickford.

Liverpool-coach Jürgen Klopp gaf veel jonge spelers een kans in het duel met Everton. Vaste waarden als de Nederlanders Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum, doelman Alisson Becker en aanvaller Mohamed Salah waren buiten de selectie gelaten. De Nederlandse voetballer Ki-Jana Hoever bleef op de bank.

Het jonge team van Liverpool had het lang lastig tegen de ploeg van Carlo Ancelotti, die kansen via Yerry Mina en Dominic Calvert-Lewin in de eerste helft niet wist te benutten. Liverpool-doelman Adrián bracht ook enkele keren goed redding.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.