Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt en Schulting vallen in de prijzen tijdens Sportgala

De Ligt en Schulting vallen in de prijzen tijdens Sportgala

19 dec 2018, 22:35

Matthijs de Ligt is tijdens het Sportgala in Amsterdam uitgeroepen tot talent van het jaar. De verdediger van Ajax ontving in zijn woonplaats van Frank de Boer de zogenoemde Young Talent Award. De Ligt is de eerste voetballer die de prijs ontvangt.

De Ligt, die onlangs met Ajax de achtste finales van de Champions League bereikte en zich met Oranje plaatste voor de finaleronde van de Nations League, is de opvolger van baanwielrenner Harrie Lavreysen.

Suzanne Schulting werd uitgeroepen tot sportster van het jaar. De shorttrackster won tijdens de Olympische Winterspelen in Pyeongchang een Gouden medaille op de 1000 meter. Ze is de eerste Nederlandse schaatster die dat lukte. De andere genomineerden bij de vrouwen waren Anna van der Breggen, Jorien ter Mors en Annemiek van Vleuten.

Gefeliciteerd, toppers!

Embedded content: https://youtu.be/iex3QqiXrXI

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.