Terug

Volg Vandaag Inside

'Tagliafico vertrekt bij Ajax en vervolgt loopbaan bij Olympique Lyon'

'Tagliafico vertrekt bij Ajax en vervolgt loopbaan bij Olympique Lyon'

21 juli 2022, 15:34

Nicolas Tagliafico maakt de overstap van Ajax naar Olympique Lyon, meldt De Telegraaf. De linksback heeft de knoop doorgehakt en tekent voor drie jaar bij de club van trainer Peter Bosz.

Ajax ontvangt vier miljoen euro voor Tagliafico, die in Amsterdam nog een contract had tot medio 2023. De Argentijnse linksback maakte in 2018 de overstap van Independiente naar Ajax en kwam in totaal tot 167 duels in het eerste.

Afgelopen winter was Tagliafico ook al dichtbij een transfer, toen FC Barcelona interesse toonde. Ajax liet hem toen echter niet gaan, bij gebrek aan alternatieven op de linksback-positie. Met Owen Wijndal, die overkwam van AZ, heeft Ajax nu al een vervanger in huis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.