Terug

Volg Vandaag Inside

Tagliafico terug bij Ajax, Mazraoui valt weg

Tagliafico terug bij Ajax, Mazraoui valt weg

1 feb 2019, 14:29

AMSTERDAM (ANP) - Nicolás Tagliafico keert zaterdag terug in het basiselftal van Ajax. De Argentijnse linkerverdediger is hersteld van de knieblessure die hem in januari aan de kant hield. Zonder Tagliafico speelde Ajax in de competitie gelijk tegen sc Heerenveen (4-4) en werd met 6-2 verloren van Feyenoord.

Noussair Mazraoui en Lisandro Magallán zijn zaterdag tegen VVV-Venlo niet beschikbaar. Rechterverdediger Mazraoui heeft een hamstringblessure en Magallán is geblesseerd aan een bovenbeen. Trainer Erik ten Hag verwacht dat Mazraoui na komend weekeinde weer inzetbaar is. Magallán staat voor langere tijd aan de kant.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.