Terug

Volg Vandaag Inside

Tagliafico teleurgesteld in Ajax: ‘Barcelona was een unieke kans, een droomkans’

Tagliafico teleurgesteld in Ajax: ‘Barcelona was een unieke kans, een droomkans’

4 feb 2022, 14:30

Nicolás Tagliafico is teleurgesteld in de houding van Ajax. De Amsterdammers staken afgelopen maand een stokje voor de transfer van de Argentijn naar Barcelona. Voor de verdediger was een overstap naar Barça een 'droomkans' geweest. Zo vertelt hij tegenover het Spaanse Diario AS.

'Ik denk dat je je kansen niet moet missen. Dit was een unieke kans, een droomkans. Ik heb het gevoel dat ik hier niet kan strijden voor mijn plaats, hoe hard ik ook werk,' aldus Tagliafico, die dit seizoen genoegen moet nemen met een reserverol in Amsterdam.  

Bij gebrek aan alternatieven op de linksback-positie wilden Overmars en Ten Hag de 29-jarige Argentijn niet laten vertrekken. Tagliafico had meer medewerking van de Amsterdammers verwacht. 'Het stelt me teleur omdat ik met mijn inzet en professionaliteit nimmer een probleem heb veroorzaakt.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.