Terug

Volg Vandaag Inside

'Tagliafico mag voor 25 miljoen euro vertrekken bij Ajax'

'Tagliafico mag voor 25 miljoen euro vertrekken bij Ajax'

3 juli 2020, 23:05

Nico Tagliafico mag voor 25 miljoen vertrekken uit Amsterdam, dat staat volgens De Telegraaf in het contract van de Argentijn. Volgens de krant is de kans groot dat de linksback aankomende transferperiode zal verkassen uit Nederland.

Naast Tagliafico, zou Ajax ook rekening houden met een vertrek van doelman André Onana en aanvallende middenvelder Donny van de Beek. Ricardo Schlieper, zaakwaarnemer van Tagliafico, zal volgens de krant met de afkoopclausule van 25 miljoen in het achterhoofd, in gesprek gaan met verschillende clubs. De Telegraaf meldt dat er veel interesse is in de Argentijns international.

Marc Overmars zou bereid zijn om mee te denken aan een overstap van Tagliafico, mede door zijn leeftijd. Bij Onana en Van de Beek zou Ajax alleen willen meewerken als er genoeg geboden wordt. De Amsterdammers zouden de twee sterspelers graag nog een jaar langer bij Ajax willen houden.

Trainer Erik ten Hag gaf eerder al aan dat hij Lisandro Martinez als opvolger van Tagliafico ziet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.