Terug

Volg Vandaag Inside

Tagliafico en Rensch keren zondag terug bij Ajax

Tagliafico en Rensch keren zondag terug bij Ajax

4 mrt 2021, 10:02

Nicolás Tagliafico en Devyne Rensch kunnen zondag met Ajax tegen FC Groningen uitkomen. "Die zijn er normaal gesproken weer bij", zei trainer Erik ten Hag na de winst bij Heerenveen (0-3) in de halve finale van de KNVB-beker.

Tagliafico en Rensch waren geschorst voor de halve eindstrijd in het Abe Lenstra-stadion. Ze kampten de afgelopen weken ook met blessureleed. Daley Blind werd in de rust van het duel met Heerenveen uit voorzorg gewisseld met knieklachten. "Maar hij had verder gekund", zei Ten Hag. "Dus het valt wel mee."

Ook Davy Klaassen liet zich vervangen. "Ik klapte door mijn enkel, maar volgens mij valt het wel mee", zei de maker van de 0-1 tegen Heerenveen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.