Terug

Volg Vandaag Inside

Tagliafico doet urgente oproep aan Ten Hag: 'Meer praten met bankzitters'

Tagliafico doet urgente oproep aan Ten Hag: 'Meer praten met bankzitters'

4 dec 2021, 15:16

Nicolás Tagliafico speelde 3 seizoenen lang alle wedstrijden voor Ajax, maar is hij inmiddels gedegradeerd tot bankzitter in de selectie van Erik ten Hag. De trainer van Ajax kan voor de camera's van de NOS rekenen op begrip van de Argentijn. Echter heeft Tagliafico heeft ook advies voor Ten Hag.

Het was de bedoeling van Ajax om Tagliafico afgelopen zomer te verkopen, stelt de linksback zelf. Doordat de transfer er uiteindelijk niet van kwam, belandde hij op het tweede plan van Ten Hag. 'Toen het seizoen begon was de ploeg eigenlijk al samengesteld. En nu ben ik weer terug bij af', zegt Tagliafico.

Zou een langer verblijf in Amsterdam dan mogelijk een optie zijn voor 'Nico'? 'Als je dat vorig jaar had gevraagd, had ik ja gezegd. Op dit moment speel ik niet, maar je moet dit soort dingen per dag bekijken. Stel dat er in de winterstop een club aanklopt, dan neem ik een besluit. Ik ga liever niet op zo'n manier weg. Ik heb de afgelopen 3 jaar alles gegeven en op deze manier weggaan voelt niet goed.'

Tot slot geeft de linksachter aan respect te hebben voor Ten Hag, maar geeft hij de coach ook advies. 'We hebben een sterke ploeg onder hem. Als ik hem was, zou ik meer praten met spelers die op de bank zitten. Dat vind ik belangrijk. Want november, december en januari zijn zware maanden.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.