Terug

Volg Vandaag Inside

Tadic vreest leegloop bij Ajax

Tadic vreest leegloop bij Ajax

6 mrt 2019, 02:44

MADRID (ANP) - Dusan Tadic deed na de spectaculaire zege van Ajax bij Real Madrid (4-1) een belangrijke oproep. ,,Ik hoop dat we deze groep een beetje bij elkaar kunnen houden", zei hij.

Ervaren als hij is, beseft Tadic dat de kans op een enorme leegloop bij zijn club groter en groter wordt na de successen in Europa. Zijn trainer Erik ten Hag deelt de zorgen van zijn ervaren aanvaller. ,,Het zou fantastisch zijn als deze ploeg langer bij elkaar zou blijven", reageerde de coach. ,,Dan hebben we meer kans om ons verder te ontwikkelen.''

,,Maar in de huidige voetbalwereld is dat bijna een utopie", vervolgde Ten Hag. ,,Spelers worden op steeds jongere leeftijd weggekocht. Die ontwikkeling is al een tijdje gaande. Dat wordt steeds extremer en is bijna niet meer te stoppen. Maar nogmaals, het zou fantastisch zijn als we ons met deze groep een aantal jaren verder kunnen ontwikkelen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.