Terug

Volg Vandaag Inside

Tadić verlengt contract bij Ajax met zeven(!) jaar

Tadić verlengt contract bij Ajax met zeven(!) jaar

8 juli 2019, 19:44

Ajax en Dusan Tadic hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van het contract van de Serviër, dat liep tot en met 30 juni 2022. De nieuwe verbintenis van is met één jaar verlengd, tot en met 30 juni 2023.

De aanvallende middenvelder kwam vorig jaar over van Premier League-club Southampton en groeide uit tot een belangrijke speler tijdens het succesjaar van Ajax. De club won de dubbel en reikte mede dankzij Tadic tot de halve finale van de Champions league.

Verder is met Tadic afgesproken dat hij ook na 2023 aan Ajax verbonden blijft. Hij zal zich in elk geval tot 2026 op opleidingscentrum de Toekomst gaan richting op het trainersvak.

Tadic: 'We pakt schaal'

'We pakt schaal!"
1:20
'We pakt schaal!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.