Terug

Volg Vandaag Inside

Tadic overlegt indrukwekkende statistiek in afgelopen jaar

Tadic overlegt indrukwekkende statistiek in afgelopen jaar

28 dec 2022, 16:28

Dusan Tadic is dit seizoen misschien niet in allerbeste vorm, maar zijn statistieken liegen er niet om. De Serviër creëerde veruit de meeste kansen voor zijn ploeggenoten in de Eredivisie in het afgelopen jaar.

Tadic creëerde maar liefst 86 kansen in het jaar 2022. Op grote afstand volgt ploeggenoot Steven Berghuis met 57 kansen. Achter de twee Ajacieden staan nog Orkun Kökcu (53), Jesper Karlsson (46) en Cody Gakpo (45). De laatstgenoemde vertrok eerder deze week naar Liverpool.

De Eredivisie wordt volgende week weer hervat. Feyenoord is met 33 punten de koploper in Nederland. PSV en Ajax volgen beide op 3 punten afstand.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.