Terug

Volg Vandaag Inside

Tadic over mislukte overval: 'Vreemd gevoel dat je onveilig bent in je eigen stad'

Tadic over mislukte overval: 'Vreemd gevoel dat je onveilig bent in je eigen stad'

7 sep 2022, 08:50

Dusan Tadic heeft tegenover Het Parool voor het eerst gereageerd op de overval die afgelopen zomer op hem werd gepleegd in Amsterdam. Twee mannen waren uit op het horloge van de Ajacied, die zelf lichtgewond raakte bij het incident.

In de nacht van 27 op 28 juli werd de Serviër voor zijn huis opgewacht door de twee overvallers. Ondanks dat Tadic op de vlucht sloeg, kwam het toch tot een confrontatie met de twee mannen. In een handgemeen wist de aanvoerder van Ajax de overvallers een tik te verkopen, het incident liep met een sisser af. "Ik heb het incident achter me gelaten", vertelt de aanvaller.

"Maar het geeft wel een vreemd gevoel: dat je onveilig bent in je eigen stad. Je wilt niet steeds om je heen kijken op straat, maar dat doe je toch. Voor mijn vrouw en kinderen is dat ook niet prettig, dat zit nog meer in mijn hoofd", aldus Tadic, die woensdagavond met zijn Ajax het Champions League-seizoen opent tegen het Schotse Rangers FC.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.