Terug

Volg Vandaag Inside

Tadic ontnam hattrick van ploeggenoot: 'Hij moet weten wie er ouder is'

Tadic ontnam hattrick van ploeggenoot: 'Hij moet weten wie er ouder is'

13 okt 2021, 12:46

Dusan Tadic ontnam dinsdagavond tijdens het WK-kwalificatieduel tegen Azerbeidzjan (3-1 winst) ploeggenoot Dusan Vlahovic de kans op een hattrick. Vlahovic had al twee treffers op zijn naam staan en wilde er graag nog een derde bij maken, maar dat stak Tadic een stokje voor.

Servië kreeg in de 83ste minuut een strafschop die Vlahovic graag wilde nemen om zijn hattrick te maken. Aanvoerder Tadic ging niet akkoord en nam de penalty zelf, tot ongenoegen op de tribune bij de Servische fans.

'Hij moet weten wie er ouder is', legde Tadic na de wedstrijd uit in gesprek met Informer. 'Ik zei bij de penalty dat ik hem nog wel zou helpen met de derde, maar helaas gebeurde dat niet. Dusan is nog jong en er komen nog zat kansen aan voor hem om veel goals te maken', aldus de Ajacied.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.