Terug

Volg Vandaag Inside

Tadić ontkent 'ramadangebaar' en onthult wat hij wél zei tegen Kokcü

Tadić ontkent 'ramadangebaar' en onthult wat hij wél zei tegen Kokcü

8 apr 2023, 13:23

Tijdens het opstootje tussen Dušan Tadić en Orkun Kokcü in De Klassieker van afgelopen woensdag, maakt de captain van Ajax een gebaar, wat door velen op social media werd gezien als een bespotting van ramadan. Tadić ontkent het en geeft aan wat hij wél zei tegen de Feyenoord-aanvoerder.

Kokcü en Tadić kregen na ruim een uur te hebben gespeeld het met elkaar aan de stok en stonden met de hoofden tegenover elkaar. Op social media werd al snel gesproken over racistische beledigingen van Tadić richting de middenvelder van Feyenoord, maar tegenover het Servische MozzartSport ontkent de aanvoerder van Ajax dat nu.

"Hij ging na een duel met mij naar de grond. Hij sprong toen omhoog en liep tegen mij aan. Ik vroeg aan hem of het gras lekker smaakte. Daarna zei ik dat hij wat vaker naar de sportschool moet. Dat was alles, maar er wordt overal een groot verhaal van gemaakt", aldus Tadic.

Na afloop van De Klassieker ontkende Kokcü overigens dat Tadić hem zou hebben beledigd. "Nee, het was gewoon normaal. Zulke wedstrijden speel je op het scherp van de snede", zei Kokcü. "Dan gebeuren er zulke opstootjes, dat gebeurt wel vaker. Dat moeten we niet groter maken dan het is."

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Bekijk de volledige reactie van Kokcü over het opstootje met Tadić terug in de onderstaande video.

Kokcü ontkent belediging van Tadic tijdens opstootje
2:54
Kokcü ontkent belediging van Tadic tijdens opstootje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.