Terug

Volg Vandaag Inside

Tadić na 106e interland recordinternational van Servië

26 mrt 2024, 11:12

Oud-Ajacied Dušan Tadić is maandagavond recordinternational voor zijn thuisland Servië geworden. De 35-jarige aanvaller speelde in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Cyprus zijn 106 interland.

Tadić deelde de status van recordinternational tot maandag nog met Branislav Ivanović, maar door zijn invalbeurt in de tweede helft tegen Cyprus heeft hij het record nu voor zichzelf. De aanvaller werd na het duel gehuldigd met een gouden plaquette en een shirt met rugnummer 106.

Tadić kwam tussen 2018 en 2023 voor Ajax uit, waarin hij 241 wedstrijden voor de hoofdmacht speelde en goed was voor 105 doelpunten.

Dušan Tadić vertelde, aan het begin van het seizoen, na afloop van de play-off wedstrijd met FC Twente in de Conference League dat Ajax voor altijd in zijn hart zal blijven. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.